ONZE SPECIALISTEN

Realiseer je ambitie

Laatste nieuws

LAATSTE NIEUWS

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Twitter.

Lees meer >

ONZE VAKGEBIEDEN

 

Energie & Infra

Energie & Infra

Binnen de Energie & infra is Exience met name actief in de aanleg en het beheer van de energienetten. Dit doen we voor de grote regionale netbeheerders, de landelijke beheerder van het net maar ook voor de decentrale installatie-eigenaar in het vrije domein. Onze kennis en ervaring is breed verspreid over zowel Transport als Distributie.

Binnen de Distributie van Gas en Elektra zijn we actief in de civiele aanleg van nieuwe kabels en leidingen maar ook in de reconstructies van verouderde netten.

Onze specialisatie is echter het begeleiden en sturen van de werkzaamheden in de functies die onder aanwijzing worden uitgevoerd, denk hierbij aan VP, AVP en WV rollen. Deze zeer ervaren Gas en Elektra collega’s werken op zowel project als op aangenomen basis.

In samenwerking met de civiele collega’s zijn we op deze manier in staat onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen naar een (ver)nieuw(d) netonderdeel.

Binnen het transport kunnen we gehele projecten oppakken in nieuwbouw maar ook in (groot) onderhoud van de primaire en secundaire componenten. Ook in dit segment werken onze collega’s met name onder aanwijzing van de Installatie Verantwoordelijke van de net-eigenaar. Denk hierbij aan technisch specialisten op VP en AVP niveau, Toezichthouders op VP niveau en WV’ers.

Exience header 3

Bouwkunde & Civiel
Industrie & Montage

ACTUELE VACATURES

Exience heeft verschillende vacatures. Heb je interesse? Ga dan direct naar ons vacatureoverzicht.